Studioul SPEED FIT este dotat cu cele mai performante tehnologii in materie de EMS si analiza corporala. Folosim tehnologia Miha Bodytec, dezvoltata in Germania si recunoscuta la nivel mondial pentru performanta si eficienta maxima in acest domeniu.

Dispunem de unul dintre cele mai performante analizatoare corporale, pe care il punem la dispozitia ta pentru a evalua atat starea de ineput a clientului, cat si rezultatele in urma antrenamentelor. Fișa de rezultate va indica masa musculara, masa adipoasa, cantitatea de apă din corp,  precum și modul în care sunt ele distribuie în corp! Rata metabolica sau aportul caloric recomandat sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vei afla,  Lucram EFICIENT pentru rezultate de necrezut!

Echipa Speed Fit este formata din antrenori calificati, atenti, cu experienta in domeniu si dedicati acestei activitati. Iti oferim profesionalism, excelenta, performanta!

Nu trebuie sa ai cunostinte de fitness sau sa fi facut sport! Lucrul cu antrenor personal iti asigura executarea corecta a exercitiilor astfel incat tu nu trebuie sa iti faci griji!

Pe langa antrenamente personalizate si adaptate tie si nevoilor tale, te motivam si nu te lasam sa te dai batut! Echipa Speed fit este aici pentru ca tu sa iti indeplinesti obiectivele. Iti suntem alaturi cu:

  • antrenamente eficiente, realizate in conditii de siguranta
  • consultanta nutritionala,
  • analiza corporala avansata!

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X