Antrenamentele Speed Fit sunt personalizate si adaptate nevoilor dvs. Spune-i antrenorului tau daca suferi de anumite afectiuni si informeaza-l in legatura cu obiectivele tale si vei avea parte de un antrenament adaptat tie, personalizat si maxim de eficient, astfel incat rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Nu trebuie sa ai cunostinte de fitness sau sa fi facut sport! Lucrul cu antrenor personal iti asigura executarea corecta a exercitiilor astfel incat tu nu trebuie sa iti faci griji!

Tehnologia de ultima generatie ne ajuta pe drumul spre excelenta. Speed Fit este dotat cu cele mai performante tehnologii atat in ceea ce tine de antrenamentele EMS, cat si in domeniul analizei corporale! Iti sunt puse la dispozitie ultimele tehnologii dovedite in eficienta si iti oferim toate informatiile necesare despre antrenamente, nutritie si sport!

Discomfortul nu exista in timpul antrenamentelor SPEED FIT. Impulsurile transmise de aparatul de ultima generatie pe care il folosim trece prin echipamentul special si ajunge la muschi provocandu-i contractia. Aceaste contractii sunt identice cu cele pe care le resimte muschiul  in timpul depunerii unui efort. Gradele de intensitate sunt variate, ele depinzand de suportabilitatea fiecarui client. Trecerea de la un nivel de intensitate la altul se realizeaza treptat de catre antrenorul dvs personal.

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X